fbpx

Velcont-schimbarea de paradigmă

VELCONT – Contabilitate primară pentru orice mediu economic

Firește, dacă ești un actual sau viitor antreprenor, te întrebi din start care este prețul serviciilor noastre. 

Îți putem spune destul de sigur că este destul de mic pe termen scurt încât să merite să apelezi la noi, deoarece apelând la serviciile Velcont, vei ajunge să economisești în mod vizibil pe termen lung. Unde mai punem că serviciul nostru de bază este gratuit:

Te vom învăța GRATIS, primele 3 luni, contabilitate primară. De la A la Z. Sau, mai pe limbajul nostru, de la 0 la 9. Nici măcar nu te facturăm până când nu suntem siguri că poți fi de nota 10 la cursul nostru de contabilitate primară. 

Motivul pentru care avem această inițiativă este simplu, explicat chiar de mii de ani într-o pildă care, întâmplător, are maximă relevanță în planul economic actual: Dacă îi dai unui om un pește, va mânca o zi. Dacă îl vei învăța să pescuiască, va mânca o întreagă viață. 

La Velcont, noi te învățăm să pescuiești cu succes, indiferent de condițiile pieței actuale. Suntem complet pregătiți să te antrenăm să devii expert în contabilitatea primară de tip nou, automatizată, bazată pe secvențe avansate de inteligență artificială. O contabilitate care te va ajuta, în sfârșit, să scapi de sarcinile obositoare și repetitive! Altfel spus, noi:

 • Nu preluăm actele dumneavoastră
 • Nu le introducem în documente
 • Nu le arhivăm 

Noi te învățăm pe tine să faci asta – și asta fără să fie nevoie să depui munca manuală exhaustivă și predispusă la erori umane pe care au depus-o generații întregi de contabili în ultimele decenii. Nu contează ce background ai, cursul nostru este făcut pentru oricine, iar tool-urile software pe care ți le punem la dispoziție ulterior sunt simple, ieftine și eficiente. 

Prin cursul nostru, vei putea ajunge să desfășori afaceri în care se reduc foarte mult tarifele contabile, deoarece marja hotărâtoare la un tarif contabil este dată de cantitatea de acte prelucrate. Veți observa cum onorariile dumneavoastră scad, astfel, considerabil, uneori chiar și cu aproape 700%! (unul dintre cei mai fericiți clienți de-ai noștri a fost un client care plătea un onorariu de 4000 lei/lună, dar după ce ne-a contactat și a trecut prin cursul Velcont, a ajuns la suma de 600 lei/lună).

Dar, desigur, acestea pot fi considerate, cu un dram sănătos de scepticism, doar povești. Așa că, evident, vă invităm să vă convingeți singuri. Iar până atunci, vă putem explica direct felul în care s-a ajuns la această scădere drastică a onorariului prin apelarea ulterioară la serviciile noastre – după urmarea cursului de contabilitate primară.

În primul rând, noi am reușit să reducem la jumătate timpul și costul de prelucrare a datelor contabile prin:

 • Sincronizarea mult simplificată prin cloud computing a datelor clientului care poate folosi chiar și mai multe dispozitive legate la serverul nostru
 • Prelucrarea on-the-go cu ajutorul unor aplicații web a documentelor online urcate în cloud-ul nostru 
 • Sporirea vitezei de calcul și a capacității de stocare cu 0 investiții în propria configurație – noi ne ocupăm de tot!
 • Securitatea absolută a datelor – acestea nu pot fi furate, existând în cloud-ul nostru autonom care nu se poate defecta

La Velcont, nu oferim niciodată servicii insuficiente sau greșit prestate, iar întregul nostru mod de operare se bazează în întregime pe metode online sigure care creează un sistem MLM (Multi Level Marketing) extrem de eficient.  Trecerea la Cloud Computing, pe care am făcut-o acum mai bine de un deceniu, în 2010, și experiența pe care am căpătat-o între timp, a dus la cel mai eficient ansamblu de servicii de aplicații informatice pentru contabilitate financiară din România. Cu Velcont, ai acces la informații și stocare de date 24/7, fără grija configurării fizice a sistemelor automatizate. 

Putem depăși împreună provocările cele mai importante de zi cu zi legate de partea birocratică a muncii contabile. Cu Velcont ai parte de:

 • Performanță! – cu ajutorul inteligenței artificiale, care formează fondul Velcont al tuturor formelor contabile avansate.
 • Accesibilitate! – digitalizare și eficientizare a costurilor, totul cu un asistent virtual foarte inteligent, livrat sub forma unei aplicații de Desktop și Mobil 
 • Organizare! – prin notificări inteligente, termene limită, rapoarte și clasificări precise ale solicitărilor
 • Control! – printr-un singur click, poți afla totul despre compania și clienții tăi, în deplină confidențialitate și siguranță a datelor.

Noi, cei de la Velcont, credem că motorul principal al creșterii unei firme este evoluția permanentă a afacerilor, astfel încât să putem capta parteneri într-o afacere din care amândoi avem de câștigat.

Alătură-te și tu familiei Velcont!

Site-ul nostru îți oferă cookie-uri . Adică prăjiturele, în traducere din engleză. Aceastea sunt mici cantități de informație, stocate pe calculatorul tău, ce ne ajută să îmbunătățim experiența ta pe acest site.

Open chat
Ai nevoie de ajutor?
Salut.👋.
Cu ce pot sa te ajut?