fbpx

VELCONT.LIVE

Din când în când, apare un serviciu revoluționar care schimbă totul și  Velcont a fost foarte norocos a reușit să introducă câteva dintre acestea în domeniul serviciilor contabile.
2000 – am inceput sa folosim Saga intre primele programe  contabile de nivel national.
În 2010-am inceput sa folosim technologia “cloud” in prelucrarea datelor , arhivarea documnetelor si transmiterea informaţiilor.

Ei bine, astăzi vă prezentăm patru servicii revoluționare din această clasă. Primul este un program de scanare a documetelor, ce are capacitatea de a expo datele direct in software-ul de contabilitate. Al doilea este o platforma de facturare online. Iar al treilea este un service inovator de raportare a datelor catre clienţi.A patrulea este un program de arhivare digitală.
Deci, patru lucruri: un program de scanare inteligentă; un program de facturare;un sistem de raportare; şi un program de arhivare.Scanare,arhivare,raportare,facturare. Acestea nu sunt patru programe separate, acesta este o singura platforma și îl numim VELCONT.LIVE Astăzi, Velcont va reinventa serviciile de prelucrare si raportare a datelor contabile.

Cred, cu toată convingerea că inovarea tehnologică este obligatorie pentru ca o companie să își pastreze avantajul competitiv și poziția pe piață. Privim VELCONT.LIVE  ca firmă  de contabilitate, automatizată unde numai vorbim de clienţi ci de utilizatori. O platoformă globală de comunicare ,facturare,gestionare portofoliu,verificare rapidă orice companie.generare rapoarte,procesare documente.

Timpul este limitat, așa că nu-l pierdem in concepte depaşite. Nu acceptăm să fim prinşi de dogme – care înseamnă a trăi cu rezultatele gândirii altora. Nu lăsam zgomotul opiniilor altora să-ne înece propria ambiţie in dezvoltare. Și, cel mai important, avem curajul să-ne urmăm misiunea și intuiția.Ştim ce vrem cu adevărat să devenim. Orice altceva este secundar.

Și dacă acesta este viitorul pe care vrei să-l vezi, atunci sper să ni te alături, pentru că viitorul va fi dincolo de orice ne putem imagina

Site-ul nostru îți oferă cookie-uri . Adică prăjiturele, în traducere din engleză. Aceastea sunt mici cantități de informație, stocate pe calculatorul tău, ce ne ajută să îmbunătățim experiența ta pe acest site.

Open chat
Ai nevoie de ajutor?
Salut.👋.
Cu ce pot sa te ajut?