fbpx

Testimoniale

Cred, cu toată convingerea că inovarea tehnologică este obligatorie pentru ca o companie sa își pastreze avantajul competitiv și poziția pe piață. 

În 2021 am trecut de pe desktop pe telefoane, de la texte la grafice si tabele. Dar acesta nu este sfarsitul inovației. Următoarea platformă   și  mediu va fi  și mai captivant, o modalitate de a face raportările contabile o experientă .

Așa că am realizat  ceva, care cred ca este cu adevărat o platformă  de raportari contabile financiare și de servicii contabile Cred, că viitorul contabilității este online. Veți putea avea datele firmei pe care o administrati la un click distantă  indiferent unde ați fi și la ce moment al zilei.

O să reunim toate tehnologiile inovative de raportare,mesagerie,prelucrare documente În următorii 3 sau 5 ani, multe dintre acestea vor fi mainstream utilizabile în fiecare zi. Deci, deși este încă un pic departe, începem să lucrăm la unele dintre aceste concepte fundamentale astăzi velcont.live este platforma pe care o construim pentru ca antreprenorii și contabilii să să interacționeze în world wide web. O parte din aceasta este velcont.live, care este viziunea noastră pentru un spațiu comun antreprenor/contabili

Sunt mândru de ceea ce am construit până acum și încântat de ceea ce urmează, pe măsură ce trecem dincolo de ceea ce este posibil astăzi, dincolo de constrângerile actuale, dincolo de limitele distanței și către un viitor în care antreprenorul și contabilul sunt un întreg. Este un viitor care este dincolo de orice relație, care va fi făcut de noi toți. Am construit lucruri care au reunit oamenii în moduri noi. Am învățat multe din lupta cu probleme birocratice și trăind sub programe de contabilitate închise. Și acum este timpul să luăm tot ce am învățat și să contribuim la construirea următorului capitol. Imi dedic energia si toate resursele firmei acestui lucru mai mult decât oricărei alt plan. Și dacă acesta este viitorul pe care vrei să-l vezi, atunci sper să ni te alături, pentru că viitorul va fi dincolo de orice ne putem imagina.

VELCONT va fi o nouă  experientă  pe piața de servicii contabile, reunind toate avantajele utilizării instrumentelor și serviciilor online.

Suciu Gyorfi Nicolae,CEO Velcont

Site-ul nostru îți oferă cookie-uri . Adică prăjiturele, în traducere din engleză. Aceastea sunt mici cantități de informație, stocate pe calculatorul tău, ce ne ajută să îmbunătățim experiența ta pe acest site.

Open chat
Ai nevoie de ajutor?
Salut.👋.
Cu ce pot sa te ajut?