fbpx

Te învățăm Balanța

Învață să citești o balanță contabila și deține controlul financiar al propriei tale afaceri!

  • “dacă ești antreprenor la început de drum, trebuie să înțelegi cifrele din contabilitate ca să îți dai seama în timp real cum merge firma ta (adică pe plus sau pe minus) și vei putea să prezinți, pe scurt, situația firmei tale unui potențial investitor

  • dacă te gândești să investești bani într-un startup, înțelegerea cifrelor din contabilitatea unui SRL te va ajuta să apreciezi mai bine riscul pe care ți-l asumi când investești bani într-un startup”( sursa: https://termene.ro/articole/balanta-contabila-la-srl-ce-inseamna)

Aceste cursuri sunt non-formale, ele NU sunt acreditate, așadar nu vei beneficia de vreo diplomă de absolvire, dar vei poseda de toate cunoștințele de care ai nevoie și vei fi stăpân pe propria afacere și întreaga situație financiar-contabilă!

Așadar, dacă vrei să înveți cum se citește o balanță contabilă, Velcont este aici și oferă sprijin prin instructaj online, cu ajutorul platformei ZOOM, costurile instructajelor fiind de 20 EUR/oră

Nimic mai simplu și important decât a cunoaște ce se întâmplă în propria afacere, nu-i așa?

Ești interesat ? Contactează-ne pe WhatsApp: 0731377793

Site-ul nostru îți oferă cookie-uri . Adică prăjiturele, în traducere din engleză. Aceastea sunt mici cantități de informație, stocate pe calculatorul tău, ce ne ajută să îmbunătățim experiența ta pe acest site.

Open chat
Ai nevoie de ajutor?
Salut.👋.
Cu ce pot sa te ajut?