fbpx

Te învățăm SmartBill

Cum utilizăm programul SmartBill pentru a ține evidența financiară în propria afacere?

Dacă ai propria afacere și nu știi ce program de gestiune simplă și rapidă să folosești, la Velcont te învățăm noi cum să folosești corect unul, îți punem niște baze în utilizarea unui program de contabilitate primară și facturare și practic te învățăm să operezi în el pentru a-ți ușura munca, dar și pentru a te scuti de niște cheltuieli în plus!

Da, este vorba despre SmartBill – programul Nr.1 de Gestiune Stocuri si Facturare! Este un program unde practic ai tot ce ține de gestiune si facturare de la A la Z. Iată ce vei învăța la mini-cursul sau instructajul oferit de noi:

 • vei ști să emiți NIR, facturi, chitanțe, avize, proforme, bonuri fiscale în doar 30 de secunde
 • vei avea acces online – oricând și de oriunde la program, fie prin aplicație, fie prin browser, indiferent câți utilizatori vor fi din firma ta
 • vei avea cel mai modern și în același timp cel mai simplu de folosit program de gestiune și facturare
 • vei învăța să introduci clienții, furnizorii și partenerii afacerii tale în baza de date
 • vei ști la final să realizezi operațiuni interne cu stocuri, să gestionezi casa de marcat, să faci pontaj etc.

Echipa Velcont și-a propus ca prin aceste cursuri sau ore de instructaj să le ofere partenerilor săi cunoștințe de bază, și nu numai, privind modalitatea de funcționare și gestionare a programului SmartBill pentru ca ei să știe cum să-și introducă singuri documentele de bază în acest program de excepție, oferindu-le în același timp și o vedere de ansamblu asupra situației contabile din propria lor afacere!

Acest program este gratuit în primele 30 de zile, după care există opțiunea achiziționării unui abonament lunar sau anual (la preț mai bun, desigur)!

De ce să folosești și ce avantaje își aduce programul SmartBill în viața de antreprenor:

 • Vei fi la zi cu situația clienților și furnizorilor
 • Ai acces la rapoarte de afaceri extrem de utile
 • Practic vei deveni dirijorul propriei afaceri
 • Îți va fi mult mai ușor să folosești acest program în comparație cu orice alternativă
 • Ai siguranță totală și garanție
 • Odată plătit abonamentul lunar sau anual, beneficiezi de actualizări si suport incluse

Așadar, dacă ai propria afacere și vrei să înveți cum se operează într-un program precum SmartBill, echipa Velcont este aici și îți oferă sprijin prin instructaj online pe ZOOM.

Tot ce trebuie să faci este să ne semnalezi intenția ta de a participa, costurile de participare fiind de 20 EUR/oră. Aceste cursuri vor fi non-formale, ele nu sunt acreditate, așadar nu vei beneficia de vreo diplomă de absolvire, dar vei învăța cu siguranță tot ce ai nevoie pentru a fi stăpân pe propria afacere și întreaga situație financiar-contabilă!

Ce ar putea fi mai simplu și important decât a ști ce se întâmplă în propria afacere, nu-i așa?

 Ești interesat să înveți SmartBill? Contactează-ne pe WhatsApp: 0731377793

Site-ul nostru îți oferă cookie-uri . Adică prăjiturele, în traducere din engleză. Aceastea sunt mici cantități de informație, stocate pe calculatorul tău, ce ne ajută să îmbunătățim experiența ta pe acest site.

Open chat
Ai nevoie de ajutor?
Salut.👋.
Cu ce pot sa te ajut?