fbpx

Simbioza dintre creatorii de conținut și contabil la momentul impozitării

Oricine s-a așezat incomod în biroul contabilului, care se străduiește să explice aranjamentele financiare complicate, ar fi de acord, probabil că, contabilitatea și impozitarea au nevoie de o nouă strategie de comunicare

Velcont este o firmă de contabilitate care lucrează cu clienți din industriile online. Suntem pasionati de a-i ajuta pe cei din online cu impozitele și finanțele lor incercam  o relație „simbioză” între onlineri și contabil.

De exemplu, auziți o poveste despre un client care a întâmpinat această problemă și s-au angajat într-o legătură pentru că au făcut XYZ, dar dacă ar fi făcut ABC atunci ar fi putut să evite toate acestea. Căutam să găsim o modalitate de a explica conceptele foarte seci în moduri mai interesante pentru a transmite mesajul

Venind din poziția noastră de contabil, este plăcut să lucrăm cu oameni care sunt motivați de procesul creativ. Este o metodă care a fost încercată și testată de-a lungul a aproape 10 de ani.

Nu este vorba doar despre cunoașterea regulilor specifice, ci despre implicarea cu clientul și comunicarea cu aceștia într-un mod pe care mulți contabili pur și simplu nu îl apreciază. Dacă am avea de-a face doar cu unul sau doi onlineri în fiecare an, nu ar fi suficient pentru a schimba modul în care am comunica efectiv cu clienții. Dar când întreaga bază de clienți este pe online, regândim modul în care comunicăm cu acei clienți într-un mod specific.

 Feedback-ul noilor clienți a confirmat că strategia funcționează. ‘Oamenii spun adesea„ Cred că vechiul meu contabil a încercat să-mi explice acest concept, dar habar nu aveam despre ce vorbeau, acum are sens ”. Suntem foarte axați pe în găsirea acelor modalități de comunicare a conceptelor noi către clienți, deoarece cu cât îi putem face să înțeleagă latura banilor, afacerii lor – indiferent dacă este vorba de bugetare sau de practici de contabilitate – cu atât mai mult cunoașterea le creează încredere. Pe perioade lungi de timp, această relație se aprofundează și, în cele din urmă, petrecem mai puțin timp explicând și ne ramăne mai mult timp pentru lucrurile importante, cum ar fi planificarea bugetului lor.

Site-ul nostru îți oferă cookie-uri . Adică prăjiturele, în traducere din engleză. Aceastea sunt mici cantități de informație, stocate pe calculatorul tău, ce ne ajută să îmbunătățim experiența ta pe acest site.

Open chat
Ai nevoie de ajutor?
Salut.👋.
Cu ce pot sa te ajut?