fbpx

Sa fii administrator de firma e ca si cum te-ai da pe un roller coaster

Noi, administratorii de firme suntem o rasa speciala. Ma gandesc la acele momente cand esti in dus si te repezi la telefon ca poate suna un client nou. Putin sunt oamenii care tot timpul stau cu gandul la firma si au un milion de idei pe minut ce sa faca sa mearga firma mai bine.Am avut foarte multe zile proaste in cariera mea, proaste,proaste rau cand am zis ca mai bine renunt si ma angajez undeva.

Important este ca la sfarsitul zile sa nu uiti ce este cel mai valoros lucru din viata ta. Pentru mine familia. Pentru tine poate altceva. Ori de cate ori ai o zi proasta opreste-te un pic si gandeste-te.Exista intotdeauna ceva mai important decat acel ceva ce ti-a provocat sa ai o zi proasta. Nu exista un secret comercial pentru zilele proaste doar speranta in mai bine si miile de ore de munca ce investesti in tine si in afacerea ta.

Site-ul nostru îți oferă cookie-uri . Adică prăjiturele, în traducere din engleză. Aceastea sunt mici cantități de informație, stocate pe calculatorul tău, ce ne ajută să îmbunătățim experiența ta pe acest site.

Open chat
Ai nevoie de ajutor?
Salut.👋.
Cu ce pot sa te ajut?