fbpx

Revoluția Contabilității Digitale: Cum Te Ajută Velcont să Evoluezi în Era e-Factura

Schimbările rapide în lumea contabilității ne împing spre o nouă eră: era e-Factura. Începând cu 2024, transmiterea facturilor va fi obligatorie prin sistemul e-Factura, schimbând radical modul în care afacerile interacționează cu contabilii lor. La Velcont, am anticipat această schimbare încă din 2022, pregătindu-ne să oferim clienților noștri cele mai eficiente și moderne soluții de contabilitate digitală.

Conținut:

  1. Adaptarea la #e-Factura: În noul context, stilul tradițional de contabilitate, cu transmiterea documentelor la sfârșitul lunii, va dispărea. Vom asista la eliminarea procesului manual de introducere a facturilor în sistem. La #Velcont, folosim tehnologie avansată pentru a automatiza acest proces, economisind timp și efort pentru clienții noștri.
  2. Platforma #SmartBill și Ședințe #Zoom: Pentru o gestionare eficientă, oferim servicii de contabilitate online, utilizând platforma SmartBill și întâlniri prin Zoom. Aceste instrumente tehnologice te ajută să ai acces rapid la toate documentele și rapoartele financiare, fără a mai fi nevoie de deplasări fizice sau gestionarea hârtiilor.
  3. #Tarife Competitive: Suntem mândri să oferim cele mai competitive tarife de pe piață:
    • Firme neplătitoare de TVA: 30 EUR/lună.
    • Firme plătitoare de TVA trimestrial: 45 EUR/lună.
    • Firme plătitoare de TVA lunar: 50 EUR/lună.
  4. Avantajul Digitalizării Timpurii: Deoarece am început tranziția spre contabilitate digitală încă din 2022, suntem într-o poziție unică pentru a oferi servicii adaptate noilor cerințe. Astfel, clienții noștri nu mai sunt nevoiți să-și petreacă timpul transportând documente fizice către contabili.

Concluzie: Trecerea la contabilitate digitală nu este doar o necesitate, ci și o oportunitate de a-ți eficientiza afacerea. Alege #Velcont pentru a te asigura că tranziția ta către era e-Factura este lină și benefică. Contactează-ne astăzi pentru a afla cum te putem ajuta să faci pasul spre un viitor contabil digital și eficient!

#e-Factura,#ContabilitateDigitală#SmartBill#Zoom#ContabilitateOnline#AutomatizareContabilă#Tarife#Contabilitate

Site-ul nostru îți oferă cookie-uri . Adică prăjiturele, în traducere din engleză. Aceastea sunt mici cantități de informație, stocate pe calculatorul tău, ce ne ajută să îmbunătățim experiența ta pe acest site.

Open chat
Ai nevoie de ajutor?
Salut.👋.
Cu ce pot sa te ajut?