fbpx

Povestea lui Marius. Cu și despre contabilitate.

Imaginează-ți așa, el este Marius. Tatăl lui Marius are o firmă de transport internațional și, bineînțeles, vrea ca și fiul lui să lucreze cu el iar în final, să preia întreaga firmă. Și Marius ar vrea să îl ajute, în special pe partea de contabilitate primară, doar că a intervenit o mică problemă tehnică. Cine știe, din oamenii de rând, cum funcționează acest domeniu? El sigur nu. Toți acei termeni și toate acțiunile ce implică serviciile fiscale, ordine de plată, taxe, balanțe lunare etc, sunt necunoscute, precum x-urile din matematică.

Într-o zi obișnuită, Marius petrecea timp în online, unde citește un text care nu doar că îi atrage atenția, dar pare și lumina de la capătul tunelului:

 “Dacă apelezi la serviciile noastre, te vom învăța gratis, primele 3 luni, contabilitate primară”.

Uite așa, dintr-o dată viața pare brusc mai frumoasă. Este mai mult decât important, atât pentru Marius, cât și pentru orice alt antreprenor să cunoască bazele din contabilitate, dar și să colaboreze cu o firmă dispusă mereu să evolueze și să se dezvolte, împreună cu afacerea ta.

Te întrebi de ce?

Imaginează-ți o lume fără fără hârțogării care să te îngroape. Pare a fi aproape raiul, nu-i așa? Din acest motiv, încă de la început de drum, echipa Velcont îți va centraliza și administra toate aceste acte online, iar tu o să scapi de mormanul de facturi și hârti arhivate, care știi și tu, sunt o pierdere mare de timp.

Iar toate actele din contabilitate firmei le poți ține… nu, nu într-un dosar, mare cât casa ta, ci în telefon!

Da, ai citit bine! Acest lucru este posibil prin aplicația Cassa, pe care Velcont o utilizează. E suficient să fotografiezi documentul și să-l încarci în aplicație. În plus, nu e o simplă arhivă. Documentele trec prin două sisteme de OCR și extrag datele din facturi, atât prin scanări, cât și prin poze.

Atât tu, cât și secretara, mangerul firmei, femeia de la curățenie, cățelul, șoricelul, căutați un act important în mormanul de hârtii și nu îl mai găsiți?

Poți să îți iei gândul de la această pierdere de timp. Cassa este doată cu un sistem de căutare inteligentă, unde poți găsi orice act, aproape cu viteza gândului.

Însă acestea sunt doar câteva dintre zecile de beneficii pe care, le poți avea, dacă apelezi la echipa Velcont, atât în calitate de antreprenor aflat la început de drum, cât și ca antreprenor care s-a săturat să piardă timpul de la un contabil la altul și să rezolve problemele pe stilul vechi,

Și să nu uităm. O să înveți și tu timp de trei luni cum funcționează o contabilitate “ca la carte”.

Marius a decis deja ce e mai bine pentru afacerea lui. Tu ce mai aștepți?

Site-ul nostru îți oferă cookie-uri . Adică prăjiturele, în traducere din engleză. Aceastea sunt mici cantități de informație, stocate pe calculatorul tău, ce ne ajută să îmbunătățim experiența ta pe acest site.

Open chat
Ai nevoie de ajutor?
Salut.👋.
Cu ce pot sa te ajut?