fbpx

Pe scurt, tot ce trebuie să faci este să-ți încarci actele în aplicație

Simplitatea este esențială când vine vorba de serviciile online, de aceea noi cei de la Velcont venim în ajutorul tuturor clienților noștri cu o aplicație ușor de folosit și pe înțelesul tuturor.

Am dezvoltat o aplicație pentru contabilitatea online, care facilitează toate serviciile de contabilitate și care permite administrarea facilă a conturilor de business. Practic această aplicație te scapă de o grijă.

  • Aplicația de contabilitate Velcont permite clientului să își cumpere singur serviciile în fiecare lună, în funcție de volumul de documente lunare. Așadar, tariful lunar va fi diferit, în funcție de nevoile specifice acelui moment.
  • Fără muncă epuizantă, fără erori, aplicația de contabilitate Velcont este făcută special pentru ca oricine să o poată folosi.
  • Instrumentele puse la dispoziție sunt simple, eficiente și ieftine.

Cum funcționează aplicația pentru contabilitate online?

Extrem de simplu! Pe scurt, tot ce trebuie să faci este să-ți încarci actele în aplicație . Aplicația funcționează pentru iOS și Android de asemenea.

  • Cu ajutorul proceselor revoluționare pe care le folosim, documentele trec prin două sisteme de OCR (Optical Character Recognition) și extrag datele din facturile încărcate în aplicație (fie că sunt scanări sau poze).
  • Iar cu sistemul de căutarea inteligentă pe care-l vei găsi în aplicația Velcont, vei putea găsi orice act. Vei avea propria arhivă de contabilitate online.
  • Rapoartele de cheltuieli se generează automat și poți găsi în aplicație peste 60 de documente de HR dacă ai nevoie

De ce să alegi aplicația de contabilitate online Velcont?

Fie că este doar pentru tine ca persoană fizică, fie că este pentru afacerea ta, Velcont îți face viața mai ușoară! Te aduce cu toate facturile, arhivele și restul actelor complicate în online. La doar un click distantă, vei ști mereu ce se întâmplă în contabilitatea ta și-ți vei putea face rapoartele dorite.

* Velcont are grijă de înregistrare, coduri de access și confidențialitatea datelor.

* Velcont urmărește facturile emise și îți trimite rapoarte ori de câte ori ai nevoie de ele.

În plus, este extrem de confortabil să-ți faci propria contabilitate online și mult mai rapid decât în mod normal.

Dacă ești antreprenor, cunoașterea cheltuielilor propriei afaceri, planificarea bugetelor și măsurarea cheltuielilor este un mare avantaj. Învață să faci asta singur și practic cu Velcont!

Profită de avantajele online-ului, de un tarif mult mai avantajos decât variantele de contabilitate clasică și gândește practic cu aplicația de contabilitate online Velcont!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Site-ul nostru îți oferă cookie-uri . Adică prăjiturele, în traducere din engleză. Aceastea sunt mici cantități de informație, stocate pe calculatorul tău, ce ne ajută să îmbunătățim experiența ta pe acest site.

Open chat
Ai nevoie de ajutor?
Salut.👋.
Cu ce pot sa te ajut?