fbpx

Nu uita de ”Mulțumesc!” Succesul inspiră, atât pe individ cât și pe o echipă.

Este un sentiment minunat când ai reușit semnarea unui nou contract sau ai reușit o vânzare bună. În cele mai multe cazuri nu admin-ul firmei închide o vânzare ci angajații acestuia. Credeți-mă că este cel puțin aceeași sentiment minunat când spui ”mulțumesc” acelui angajat care a făcut vânzarea.

Este important să nu uiți de ”mulțumesc” pentru că:

  • Atunci când un coleg subordonat ierahic se apucă de o sarcina poate scăpa din vedere ca orice vânzare nouă, orice contract nou este foarte important pentru firma ta. Acordă-i timp pentru a sărbătorii vânzarea ,intăraște motivația de a vinde din nou și din nou, de a aduce noi clienți;
  • Succesul įnspiră, atât pe individ cât și pe o echipă la locul de muncă de a atinge noi obiective.
  • Le scăpa de rutină, un simplu ”mulțumesc” declanșează o energie pozitivă. 

Ca administrator de firmă,majoritatea interacțiunilor cu echipa sunt într-o manieră de conducere/supraveghere. Un administrator care nu poate spune”mulțumesc” î-și demoralizează echipa și inevitabil crește fluxul de angajați și știm toții că în ziua de azi e mult mai greu să găsești angajați decât clienți.


Ar fi bine să incepem toți perioada de concedii  spunând  ”mulțumesc” mai des și mai sincer, pentru ca să putem intra în noul sezon cu încredere, pregătiți să abordăm noile oportunitățile de afaceri.

Site-ul nostru îți oferă cookie-uri . Adică prăjiturele, în traducere din engleză. Aceastea sunt mici cantități de informație, stocate pe calculatorul tău, ce ne ajută să îmbunătățim experiența ta pe acest site.

Open chat
Ai nevoie de ajutor?
Salut.👋.
Cu ce pot sa te ajut?