fbpx

L’atelier Hub primul spațiu de coworking in Satu Mare

Spațiile de tip coworking sau birourile comune sunt extrem de în vogă în ultimii ani.

În orașele mai mari sunt chiar foarte comune, iar acum avem un astfel de spațiu și în Satu Mare.

Dacă stai să te întrebi cum îți poate servi și ție un astfel de spațiu și cum poți profita de toate facilitățile oferite și în ce măsură poți face economii lucrând dintr-un astfel de birou, îți împărtășesc experiența mea în rândurile de mai jos.

În calitate de contabil online, munca mea nu este rezumată neapărat la un singur loc. De fapt, activitatea mea este extrem de flexibilă din punct de vedere al locației, dar și al timpului.

Așadar, în ultima perioadă am decis să testez acest spațiu de muncă comun din inima orașului și am rămas plăcut surprins de avantajele pe care mi le-a oferit.

L’atelier Hub este un birou amenajat în centrul orașului, Piața Libertății nr.14, oferind cadru și spațiu favorabil pentru cei cărora natura muncii le permite să fie flexibili și mobili.

Este compus dintr-un spațiu efectiv cu 6 locuri de birou și un lounge pentru cei aflați „în trecere” pentru doar câteva ore, dar și un meeting room pentru ședințe, prezentări, întâlniri etc.

Ce mi-a plăcut și ce confort mi-a oferit munca dintr-un coworking space?

Am ales un loc în sala de birou, unde am stat relaxat, în liniște și într-o atmosferă extrem de plăcută și familiară ,unde mi-am putut vedea de treabă fără să mă deranjeze cineva în vreun fel.

Am avut acces la internet de mare viteză, imprimantă, toate facilitățile și o bucătărie unde puteam să îmi iau masa de prânz, să-mi fac o cafea bună și să fac oricând pauză de la activitățile mele profesionale.

Odată ce te abonezi pentru 1 săptămână, o lună sau cât vrei tu, în funcție de nevoie, ai acces 24/7, deci nu te dă nimeni afară după ora 16.00 sau în weekenduri.

Dacă pentru voi e nou acest concept de coworking, clar vă recomand să-l testați pentru a vedea pe „pielea voastră” ce presupune. În opinia și din experiența mea, este, de fapt, mai mult decât un spațiu amenajat pentru freelanceri sau angajații unor companii fără sediu sau punct de lucru, deoarece oferă pe lângă oportunitatea de a împărți un spațiu de birouri cu alte persoane din diverse domenii, și posibilitatea de a economisi diferitele costuri precum chiria unui spațiu propriu, internet, gaz, electricitate, apă și alte utilități regulate.

Practic, posibilitatea de a lucra dintr-un astfel de spațiu, oferă nu doar loc și confort, dar și toată infrastructura necesară activității și oportunitatea de a ieși din zona de confort sau din confortul casei.

Spațiile coworking, tot mai cotate de companii

Multe companii care au angajați în sistem remote oferă lunar un buget specific pentru ca angajații lor să își poată închiria un spațiu de lucru de acest gen.

Nu trebuie să plătească chirie și întreținere constantă pentru un birou separat, mai ales dacă angajații lor se află în mai multe orașe . Pe lângă chirie, economie se mai face și la utilități (apă, gaz, curent, internet) sau celelalte facilități necesare (consumabile de exemplu). Locația este aproape de tot ce ai nevoie în centrul vechi a orașului.Practic lucrezi într-un coworking space central și dotat, ultra modern pe care acasă nu ți l-ai permite, poate. În plus, dacă lucrezi acasă poate ți-e incomod să lași niște străini (potențiali clienți, clienți etc) să-ți intre în casă.

Personal am testat acest spațiu deosebit, frumos, dotat cu un wibe plăcut și vi-l recomand pentru toate considerentele de mai sus.

Site-ul nostru îți oferă cookie-uri . Adică prăjiturele, în traducere din engleză. Aceastea sunt mici cantități de informație, stocate pe calculatorul tău, ce ne ajută să îmbunătățim experiența ta pe acest site.

Open chat
Ai nevoie de ajutor?
Salut.👋.
Cu ce pot sa te ajut?