fbpx

În 2020, comunicăm cu tine mai ușor și mai rapid.

Anul acesta am învățat că orice criza poate deveni o opornuitate: în acest an am trecut pe contabilitate 100% online .Noi suntem singurii din regiunea Satu Mare, care administrează conturile IMM-urilor online. Utilizăm prima și singura aplicație de contabilitate online fullservice, made in Romania, Cassa. Ce avantaje ai tu din această colaborare, ca antreprenor: -ai acces online, nelimitat la contul tău de contabilitate, -primești toate rapoartele pe chat online, în câteva clipe, -știi toate cheltuielile la zi și îți poți ajusta corect resursele,-nu mai pierzi timp pe telefoane și deplasări la firma de contabilitate.

Am obținut locul I in Top Afaceri Romania 2020 în domeniul notru de activiatate

RĂSPUNDEM INSTANT PE CHATBOT-UL DIN SITEInvestim constant în dezvoltare și digitalizare pentru a venit în întâmpinarea clienților cu cele mai potrivite soluții și răspunsuri la orice sesizare sau întrebare. Recent, am introdus pe site un ChatBot pentru a facilita comunicarea cu clienții.

AM INCHIS SEDIUL FIZICDe acum, ne găsești la următoarea adresă:https://us02web.zoom.us/j/2204278108 (Passcode: 1973)

Site-ul nostru îți oferă cookie-uri . Adică prăjiturele, în traducere din engleză. Aceastea sunt mici cantități de informație, stocate pe calculatorul tău, ce ne ajută să îmbunătățim experiența ta pe acest site.

Open chat
Ai nevoie de ajutor?
Salut.👋.
Cu ce pot sa te ajut?