fbpx

„…. Haosul este atât de frumos ”

Simți că esti pe linie dreaptă cu afacerea ta când apare deodată o altă criză? Te confrunți cu modalități de a găsi răspunsuri durabile? 

Nu este un secret faptul că afacerile mici se luptă cu multe incertitudini. Există numeroase variabile în joc care contribuie la succesul afacerii. Doar două dintre acestea:climatul fiscal și economic. Chiar și cele 2 variabile au mai multe straturi – global, național, și local.

Ești  gata să nu mai fi o victimă și să începi să te concentrezi asupra construirii unei afaceri profitabile previzibile, suficient de sănătoase și suficient de rezistente pentru a rezista provocărilor?

Alăturate  la grupului nostru de clienți!

Dacă te confrunți cu provocări precum lipsa informațiilor contabile, lipsa informațiilor despre structurilor de costuri ( taxe, salarii, chirii etc.) sau situația clienților si furnizorilor,suntem gata să te ajutăm:

Devino clientul nostru și te ajutăm să:

Salvezi timp și să elimi strestul

Vei vedea metoda noastră de introducere a obiectivelor și a noilor obiceiuri în orice relație cu un contabilUn serviciu helpdesk profesionist, indiferent de mărimea afacerii tale

Noi știm să împăcăm antreprenorii și contabilii  folosim o aplicație de contabilitate specială pentru asta aplicația Cassa,disponibil  pe iOS sau Android, cu un feed asemănător celui de pe Facebook.

Completatează formularul nostru de contact pentru a afla mai multe sau vino un biroul nostru virtual de pe Zoom.

Site-ul nostru îți oferă cookie-uri . Adică prăjiturele, în traducere din engleză. Aceastea sunt mici cantități de informație, stocate pe calculatorul tău, ce ne ajută să îmbunătățim experiența ta pe acest site.

Open chat
Ai nevoie de ajutor?
Salut.👋.
Cu ce pot sa te ajut?