fbpx

Fugi cât mai apuci sau totuși hai mai bine stai

Când vine vorba de numere, există un singur gând – Fugi cât mai apuci!

Știu asta din propria experiență, adică încă mai am prieteni care de fiecare dată când mă întâlnesc își pun mâna în cap fiindcă își amintesc că iar au uitat nu știu ce factură sau mai ales își amintesc că au cheltuit banii care nu erau a lor, iar acum au nevoie de alte facturi.

Da, într-adevăr toată treaba asta cu contabilitatea este greu de digerat în lume, dar mie unu îmi place și nu e că doar că îmi place, ci mă hrănește, făcându-mă ceea ce sunt acum.

Iubesc cifrele, numerele, hârtiile și organizarea lor de când umblam prin patru labe prin casă și făceam vraiște în actele mamei mele. Mai mult decât atât cred că ceea ce ne face speciali este exact acest lucru, fiecare suntem buni la ceva, iar împreună formăm un întreg.

Gândește-te așa, tu ai o idee, o pasiune și vrei să o transpui într-un business de succes, iar eu am o parte din resursele de care tu ai nevoie.

Îți ofer din serviciile mele de contabilitate, sau îți ofer aplicația pe care am dezvoltat-o; iar dacă chiar vrei te pot învăța tot ce ai nevoie să știi pentru a fi la zi cu partea de conta. Bine, te învăț chestii basic pentru a te descurca și pentru a face diferența între un OP și o chitanță.

Să știi nu e chiar așa de greu și scopul meu este să îți ușurez ție munca, cât mai mult. Aplicația Cassa, pe care am dezvoltat-o nu este doar o aplicație de conta’, ci am gândit-o pentru a detrona miturile despre contabilitate. Sunt convins că o să-ți placă maxim, adică te va ajuta maxim, fiindcă știu că chiar de plăcut e mai greu. Acolo e treaba mea, tu rămâi la ceea ce îți place, iar eu fac ceea ce îmi place. Împreună facem businessul tău să meargă. Hai, dă-mi un mesaj sau un telefon și te ajut cu tot dragul!

Până atunci, aranjează și tu facturile alea, că poate le pierzi. 🙂

autor: Agentie de Marketing, Branding si Design – Wuko Media

Site-ul nostru îți oferă cookie-uri . Adică prăjiturele, în traducere din engleză. Aceastea sunt mici cantități de informație, stocate pe calculatorul tău, ce ne ajută să îmbunătățim experiența ta pe acest site.

Open chat
Ai nevoie de ajutor?
Salut.👋.
Cu ce pot sa te ajut?