fbpx

Fior de Antreprenor – atunci când conta’ apare

Cu toții știm ce înseamnă să îți deschizi propria afacere sau să o preiei din familie pentru a păstra tradiția. Este frumos, dar probabil te gândești deja la acte, hârtii, acte, hârtii, cifre, facturi, contabilitate, iar asta înseamnă că simți un prim fior de antreprenor.

Sigur, prima opțiune era să urmezi o facultate în acest sens și deja îți zboară gândul că ai putea să te înscrii și acum, dar la fel de repede te și părăsește. Alți ani în care trebuie să înveți, proiecte, examene, restanțe, plus că ai și tu deja o vârstă. Și uite așa gândul se îndepărtează cu fiecare minut care trece, mai ceva ca o adiere blândă de primăvară.

Ceea ce tu ai avea nevoie, ca orice antreprenor care caută soluții, pentru că, deja ești și tu unu, deși nu îți vine să crezi, este să beneficiezi de un curs de contabilitate. Și nu doar atât. Ai nevoie să fii susținut pe tot parcursul drumului de o echipă de profesioniști.    

La ce mă refer mai exact prin “profesioniști”?

Păi, profesioniștii suntem noi, care sunt la curent cu tot ceea ce este nou în materie de contabilitate și cei care nu te vor lăsa să fii îngropat, la propriu, între mormane de hârtii. Dacă alegi echipa Velcont, o să ai la dispoziție absolut toate documentele firmei: facturi, contracte de muncă, regulamente interne, decizii, declarații etc, la un singur click distanță.

Aplicația Cassa, prin care echipa administrează conturile a zeci de clienți, are o mulțime de facilități de căutare inteligentă, comunicare, gestionare documente, generarea automată a rapoartelor de cheltuieli plus multe altele care îți vor facilita munca în lumea cifrelor.

Pare un vis?

Este!  Însă devenit realitate.

A și să nu uiți, timp de trei luni Velcont te învață contabilitate primară gratis, iar apoi te va ajuta să îți așezi capul liniștit pe pernă, în fiecare seară, fără să te adâncești în probleme și în întrebări de tipul:

Oare ce am făcut cu factura de la Popescu? Eram sigur că am pus-o acolo! Oare am trimis documentul X? Șamd.

Pentru un somn liniștit, contactează Velcont.

Autori:

Suciu Gyorfi Nicolae :office@velcont.com

Wuko Media: hello@wukomedia.com

https://velcont.com/de-ce-velcont/

Site-ul nostru îți oferă cookie-uri . Adică prăjiturele, în traducere din engleză. Aceastea sunt mici cantități de informație, stocate pe calculatorul tău, ce ne ajută să îmbunătățim experiența ta pe acest site.

Open chat
Ai nevoie de ajutor?
Salut.👋.
Cu ce pot sa te ajut?