fbpx

10 lucruri care stim ca sunt adevarate:

Ne concentram pe client si pe nevoile lui actuale si viitoare.
Facem un singur lucru, prestam servicii contabile si incercam sa o facem foarte bine.
Suntem perseverenti.
Democratia in afaceri functioneza.
Raspundem la intrebari oriunde am fi si de ori de cate ori este nevoie.
VELCONT este o afacere.Generam venituri oferind servicii pentru companii.
Exista intotdeauna loc de mai bine.
Contabilitatea inseamna mai mult decat acte.
Suntem seriosi,fara a purta costum.
Nu suntem cei mai buni,dar vrem sa fim.

Codul de conduinta VELCONT

“Nu fi rau”:
Membrii companiei VELCONT aplica acest principiu in toate activitatile la orice nivel intr-un mod obligatoriu concentrandu-se pe nevoile clientilor oferind cele mai bune produse si servicii actionand onorabil si cu respect. Toti membrii fondatori,asociati si angajati trebuie sa respecte acest cod.Imposibilitatea de a face acest lucru poate duce la inclusiv la actiuni disciplinare.Mai mult de atat,in timp ce codul este scris pentru membrii consilului de administratie si angajatii VELCONT, ne asteptam ca prestatorii de servicii si colaboratorii sa urmeze acest cod, nerespectarea acestuia poate duce la incetarea relatiilor contractualle.

Integritate:
Reputatia VELCONT ca o companie in care clientii nostrii sa aiba incerede este bunul cel mai de pret a firmei,toate serviciile ,comunicariile si actiunile cu clinetii nostrii trebuie sa creasca incerederea in companie.

Profibilitate:
Serviciile VELCONT trebuie sa faca mai “profitabil” pe totii clientii nostri,indiferent de tipul de utilizatori de la persoane fizice autorizate pana la firmei mari si sa fie calauzit de un singur principiu:Poate VELCONT sa le faca activitatea mai profitabila?”

Confidențialitate, si securitate:
Fiecare membru VELCONT are obilgatia de a respecta si proteja confidentialitatea clientilor.Procedurile de securitate impun ca fiecare membru sa ia masuri pentru a proteja datele si informatiile clientilor.

Respect reciproc:
Membrii VELCONT se obliga pentru crearea unui mediu de lucru favorabil in care membrii de conducere si angajatii au posibilitatea de a ajunge la potentialul lor maxim.Fiecare membru VELCONT are obligatia de a face tot posibilul de a crea o atmosfera de lucru respectuos ferit de hartuire,intimidare,discriminare si partinire de orice fel.

Egalitatea de sanse ocuparea fortei de munca:
Ocuparea fortei de munca este bazata pe meritul individual si calificarea direct legata de competenta profesionala.Este interzisa angajarea in functie de grade de rudenie,rasa,origine,natiune statutul de sarcina, sex, identitate de gen sau de exprimare, varsta, starea civila, mentala sau handicap fizic, starea medicala, orientare sexuala sau orice alte caracteristici.

Evitarea conflictelor de interese:
Membrii VELCONT au obligatia de a face intotdeauna ce e mai bine pentru companie si clientii nostrii.Toti membrii au obligatia de a evita conflictele de interese si circumstante care prezinta in mod rezonabil aparatia unui conflict.

Articole recente

Contabilitate

PFA sau SRL?

Este mai bine sa imi desfasor activitatea drept persoana fizica autorizata sau este indicatsa infiintez o societatea cu raspundere limitata? Aceasta este o intrebare pe

CITEȘTE MAI MULT
Alte subiecte

Lider vs Manager

In articolul de astazi ne-am propus sa discutam despre caracteristicile principale ale unuilider și ale unui manager.Cu siguranta cu totii am luat parte la situatii

CITEȘTE MAI MULT

Ești interesat de mai multe postări și articole?

Art. 10. – (2) Contabilitatea se organizează şi se conduce, de regulă, în compartimente distincte, conduse de către directorul economic, contabilul-şef sau altă persoană împuternicită să îndeplinească această funcţie. Aceste persoane trebuie să aibă studii economice superioare.(4) Răspunderea pentru aplicarea necorespunzătoare a reglementărilor contabile revine directorului economic, contabilului-şef sau altei persoane împuternicite să îndeplinească această funcţie, împreună cu personalul din subordine.

2021 – Velcont Prelucrari Date Contabile – Toate drepturile rezervate
C.U.I.: 32243431 , J30/637/2013 – Cod CAEN: 6311
Politica de confidențialitate

Site-ul nostru îți oferă cookie-uri . Adică prăjiturele, în traducere din engleză. Aceastea sunt mici cantități de informație, stocate pe calculatorul tău, ce ne ajută să îmbunătățim experiența ta pe acest site.

Open chat
Ai nevoie de ajutor?
Salut.👋.
Cu ce pot sa te ajut?