fbpx

Face to face online

Dacă faci ceea ce fac toți ceilalți, te vei pierde în zgomot și îți vei petrece cea mai mare parte din timp administrându-ți prezența firmei tale intr-o apa involburată. În realitate, numărul copleșitor de oferte cu același produs sau serviciu îi împing pe oameni să aleagă pe cineva pe care îl cunosc. Cineva pe care prietenii lor îi știu.
În loc să te ascunzi în spatele site-urilor web și al campaniilor de social media, “ieșiți” și discutați cu oamenii. Exista o multitudine de aplicatii de videoconferință cu care poți să te vezi cu potențialii clienți face to face. Fii autentic în interesul tău și în dorința ta de a ajuta. Prin practică, s-a dovedit că cele mai mari comenzi sunt acordate persoanelor care construiesc relații de afaceri bune cu potențialii clienți și mențin interacțiunea regulată.

Site-ul nostru îți oferă cookie-uri . Adică prăjiturele, în traducere din engleză. Aceastea sunt mici cantități de informație, stocate pe calculatorul tău, ce ne ajută să îmbunătățim experiența ta pe acest site.

Open chat
Ai nevoie de ajutor?
Salut.👋.
Cu ce pot sa te ajut?