Client existient? Trimiteți-ne facturile / documentele dvs. lunare pentru a economisi timp. Client nou? Incercati calculatorul de tarife contabile.

Schimba-ti contabilul

Daca contabilul dvs. nu se mai “potriveste” in structura firmei pe care o conduceti. Daca sunteti tratat ca un numar de client, in loc sa va ofere solutii individuale. Daca afacerea dvs. creste intr-o masura in care contabilul actual nu mai poate tine pasul. Daca pur si simplu nu primiti serviciile asteptate pentru banii pe care-i platiti. Atunci poate a venit vremea sa faceti o schimbare!

Intelegem ca o schimbare nu e usoara, Cateodata justificati ramanarea langa contabilul actual spunandu-va ca o schimbare aduce multa bataie de cap si multe complicatii, Nu va ingrijorati. Noi va facem schimbarea usoara!

Daca ati luat decizia finala de a schimba contabilul, contactati-ne si noi ne ocupam de restul problemelor. Luam legatura cu contabilul actual (deci va salvam de “adio-urile” jenante) si ii explicam ca va puneti afacerea in mainile si in grija Velcont. Ne ocupam de transferul tuturor actelor si bazelor de date. Instiitam partenerii dvs cum ca noi ne ocupam de contabilitatea afacerii dvs. E simplu si ne caracterizeaza, facem ca lucrurile dificile sa fie usoare.

Articole recente

Contabilitate

Facem contabilitate 100% online

Facem contabilitate 100% online,cu ajutorul unor aplicații ușor de folosit și intuitive, care simplifică procesele contabile, fluxul de documente, arhivarea acestora si comunicarea cu clienții.Evoluăm

CITEȘTE MAI MULT
Alte subiecte

Treci, cu noi, pe online.

📊Contabilitatea are nevoie de modernizare, la fel ca și afacerea ta. Ca să ducem evidența afacerii tale online, noi am ales aplicația Cassa. O aplicație

CITEȘTE MAI MULT

Ești interesat de mai multe postări și articole?

Art. 10. – (2) Contabilitatea se organizează şi se conduce, de regulă, în compartimente distincte, conduse de către directorul economic, contabilul-şef sau altă persoană împuternicită să îndeplinească această funcţie. Aceste persoane trebuie să aibă studii economice superioare.(4) Răspunderea pentru aplicarea necorespunzătoare a reglementărilor contabile revine directorului economic, contabilului-şef sau altei persoane împuternicite să îndeplinească această funcţie, împreună cu personalul din subordine.

2020 – Velcont Prelucrari Date Contabile – Toate drepturile rezervate
C.U.I.: 32243431 , J30/637/2013 – Cod CAEN: 6311
Politica de confidențialitate

Consultanta CONTABILA ZOOM LIVE

O sedinta de consultanta este exact ce ai nevoie daca:

TARIF SEDINTA: Gratuit pentru primele 30 de minute. Zilnic intre 12:00-16:00 – PASSCODE: 1973

Site-ul nostru îți oferă cookie-uri . Adică prăjiturele, în traducere din engleză. Aceastea sunt mici cantități de informație, stocate pe calculatorul tău, ce ne ajută să îmbunătățim experiența ta pe acest site.

Open chat
Ai nevoie de ajutor?
Salut.👋.
Cu ce pot sa te ajut?