Despre noi

Daca contabilul dvs. nu se mai „potriveste” in structura firmei pe care o conduceti. Daca sunteti tratat ca un numar de client, in loc sa va ofere solutii individuale. Daca afacerea dvs. creste intr-o masura in care contabilul actual nu mai poate tine pasul. Daca pur si simplu nu primiti serviciile asteptate pentru banii pe care-i platiti. Atunci poate a venit vremea sa faceti o schimbare!

Intelegem ca o schimbare nu e usoara, Cateodata justificati ramanarea langa contabilul actual spunandu-va ca o schimbare aduce multa bataie de cap si multe complicatii, Nu va ingrijorati. Noi va facem schimbarea usoara!

Daca ati luat decizia finala de a schimba contabilul, contactati-ne si noi ne ocupam de restul problemelor. Luam legatura cu contabilul actual (deci va salvam de „adio-urile” jenante) si ii explicam ca va puneti afacerea in mainile si in grija Velcont. Ne ocupam de transferul tuturor actelor si bazelor de date. Instiitam partenerii dvs cum ca noi ne ocupam de contabilitatea afacerii dvs. E simplu si ne caracterizeaza, facem ca lucrurile dificile sa fie usoare.

Articole recente

Ești interesat de mai multe postări și articole?

Art. 10. – (2) Contabilitatea se organizează şi se conduce, de regulă, în compartimente distincte, conduse de către directorul economic, contabilul-şef sau altă persoană împuternicită să îndeplinească această funcţie. Aceste persoane trebuie să aibă studii economice superioare.(4) Răspunderea pentru aplicarea necorespunzătoare a reglementărilor contabile revine directorului economic, contabilului-şef sau altei persoane împuternicite să îndeplinească această funcţie, împreună cu personalul din subordine.

2020 – Velcont Prelucrari Date Contabile – Toate drepturile rezervate
C.U.I.: 32243431 , J30/637/2013 – Cod CAEN: 6311
Politica de confidențialitate

Site-ul nostru îți oferă cookie-uri . Adică prăjiturele, în traducere din engleză. Aceastea sunt mici cantități de informație, stocate pe calculatorul tău, ce ne ajută să îmbunătățim experiența ta pe acest site.