fbpx

Misiunea VELCONT

Scopul nostru este sa va intelegem afacerea,presiuniile,stresul cu care va confruntati,ambitiile dumneavoastra si sa va ajutam sa va atingeti obiectivele propuse.

Va punem la dispozitie toate informatiile si serviciile fiscale si de contabilitate necesare sa va cresteti afacerea,pastrand nivelul taxelor la un minim necesar. Suntem profesionisti,seriosi-fara a purta costum-deschisi intotdeauna spre idei noi,concentrati pe client.

Desi VELCONT s-a modificat foarte mult,se mentine cu alura de comapnie mica. Aproape toata lumea lucreaza de acasa prin intermediul programelor de control la distanta. Angajamentul nostru pentru inovare depinde de fiecare dintre colegii nostrii,credem ca fiecare coleg si client este o parte la fel de importanta al succesului nostru. Rezultatul este o echipa care reflecta cultura VELCONT. 

Articole recente

Contabilitate

PFA sau SRL?

Este mai bine sa imi desfasor activitatea drept persoana fizica autorizata sau este indicatsa infiintez o societatea cu raspundere limitata? Aceasta este o intrebare pe

CITEȘTE MAI MULT
Alte subiecte

Lider vs Manager

In articolul de astazi ne-am propus sa discutam despre caracteristicile principale ale unuilider și ale unui manager.Cu siguranta cu totii am luat parte la situatii

CITEȘTE MAI MULT

Ești interesat de mai multe postări și articole?

Art. 10. – (2) Contabilitatea se organizează şi se conduce, de regulă, în compartimente distincte, conduse de către directorul economic, contabilul-şef sau altă persoană împuternicită să îndeplinească această funcţie. Aceste persoane trebuie să aibă studii economice superioare.(4) Răspunderea pentru aplicarea necorespunzătoare a reglementărilor contabile revine directorului economic, contabilului-şef sau altei persoane împuternicite să îndeplinească această funcţie, împreună cu personalul din subordine.

2021 – Velcont Prelucrari Date Contabile – Toate drepturile rezervate
C.U.I.: 32243431 , J30/637/2013 – Cod CAEN: 6311
Politica de confidențialitate

Site-ul nostru îți oferă cookie-uri . Adică prăjiturele, în traducere din engleză. Aceastea sunt mici cantități de informație, stocate pe calculatorul tău, ce ne ajută să îmbunătățim experiența ta pe acest site.

Open chat
Ai nevoie de ajutor?
Salut.👋.
Cu ce pot sa te ajut?