fbpx

Democrația in afaceri funcționează

Una dintre filzofia după care îmi conduc firma de la înființare este ca : “Democrația in afaceri funcționează ”. Adevărat , de multe ori am dat în bară pentru asta dar totuși țin de această filozofie cu dinții atât ce privește relația mea cu angajații cât și in relația cu,clienții. Democrația în firmă funcționează deoarece se bazează pe respectul reciproc și încrederea deplină între mine și colegii mei.

Evaluăm activitatea fiecărui client folosind mai multe de 20 de indicatori economici și financiari și o varietate de technici inclusiv algoritmi care analizează activitatea pe mai mulți ani a clienților și volumul de muncă a colegelor. Pe măsură ce activitate unui collaborator de al nostru se mărește în volum astfel se mărește și recompensa financiară a celui răspunzător de acel client.

Atât colegele cât si clienții noștri sunt activi în luarea de decizii in politica de lucru și tarife. Suntem activi in dezvoltarea ideilor clienților încercând să aducem un efort colectiv al tuturor participanților in afacerea respectivă. Creând un astfel de mediu de lucru putem servii mai bine atât ineresele noastre cât și a clientilor prin încurajarea unui grup organizațional democratic, îmbunătățind astfel toata munca noastra pe termen lung.

Site-ul nostru îți oferă cookie-uri . Adică prăjiturele, în traducere din engleză. Aceastea sunt mici cantități de informație, stocate pe calculatorul tău, ce ne ajută să îmbunătățim experiența ta pe acest site.

Open chat
Ai nevoie de ajutor?
Salut.👋.
Cu ce pot sa te ajut?