De ce sa alegeti serviciile VELCONT ?

Suport constant și remarcabil
Specialiștii noștri răspund la telefoane, sunt disponibili. La noi, tu nu ești doar o adresă de mail în baza noastră de date. Investim timp și energie pentru cunoașterea cerințelor tale pentru a-ți oferi soluția potrivită. 

Tratarea clienților într-un mod unitar
Toți clienții gestionați într-un singur loc, într-un mod organizat și prioritizat.

Procese automatizate
Toată lumea știe când și pe cine trebuie să sune.

Trimitere de newslettere
Folosind baza ta existentă de clienți, cu mesaje bine țintite.

Și „cei mai mici” sunt foarte importanți
Soluțiile noastre de bază pot fi optimizate și conform cerințelor micro-întreprinderilor. Acestea conțin tot ceea ce este indispensabil la început de drum pentru a avea succes.

Abonament lunar, fără taxe ascunse
Nu există o plată integrală, întoarcerea investiției se produce imediat. Interesele noastre sunt comune. În cazul în care nu ești mulțumit de serviciile noastre, oricând poți renunța, fără vreo perioadă de preaviz. Constant oferim servicii de calitate care fac posibilă punerea în aplicare a cerințelor tale.

 

Articole recente

Ești interesat de mai multe postări și articole?

Art. 10. – (2) Contabilitatea se organizează şi se conduce, de regulă, în compartimente distincte, conduse de către directorul economic, contabilul-şef sau altă persoană împuternicită să îndeplinească această funcţie. Aceste persoane trebuie să aibă studii economice superioare.(4) Răspunderea pentru aplicarea necorespunzătoare a reglementărilor contabile revine directorului economic, contabilului-şef sau altei persoane împuternicite să îndeplinească această funcţie, împreună cu personalul din subordine.

2020 – Velcont Prelucrari Date Contabile – Toate drepturile rezervate
C.U.I.: 32243431 , J30/637/2013 – Cod CAEN: 6311
Politica de confidențialitate

Site-ul nostru îți oferă cookie-uri . Adică prăjiturele, în traducere din engleză. Aceastea sunt mici cantități de informație, stocate pe calculatorul tău, ce ne ajută să îmbunătățim experiența ta pe acest site.