fbpx

De ce contabilitate online?

 
Îți trecem afacerea pe online, cu tot cu facturi și arhivă..
Acum vei primi rapoartele de 3 ori mai rapid și vei ști mereu ce se întâmplă în contabilitatea ta.
Avem noi grijă de înregistrare, coduri de acces, conturi și confidențialitatea datelor.
Vrei să scapi odată și pentru totdeauna de zeci de telefoane și navete cu actele pe la contabili? Acum e momentul. Lasă-ne un mesaj.
Ce și cum facem, mai exact?
Utilizăm Cassa, o aplicație pentru contabili, full-service, care permite administrarea de la zeci la sute de conturi de business. Cassa e soluția perfectă nu doar pentru noi, dar și pentru afacerea ta. Și iată de ce:
– Scapi de drumuri lunare la contabili și înapoi
– Primești rapoartele pe cheltuieli și venituri în doar câteva clipe, online
– Ai acces rapid la contul afacerii tale
– Comunici cu firma ta de contabilitate în timp real, chiar și pe un document anume
– Poți utiliza aplicația atât din PC, cât și din telefon: pe iOS și Android
Ce ai tu, în calitate de antreprenor, de câștigat din asta:
Expediezi documentele online și le arhivezi în cloud. Poți păstra toate documentele firmei chiar în telefon, fără necesitatea de a le mai printa. E suficient să fotografiezi documentul și să-l încarci în aplicație. Asta nu e o simplă arhivă. Documentele trec prin două sisteme de OCR și extrag datele din facturi, fie ele scanări sau poze. Cassa e dotată și cu sistem de căutare inteligentă, care îți permite să găsești orice act:
– după extensia fișierului: .pdf, .csv, .jpg
– după grupul actelor: #hr, #contabilitate, #companie
– după tipul actului: #factura, #bon
– după starea documentului: #neclar, #procesat
– după dată, lună, an: #ianuarie, #luna05, #11.2020, #3.2019
– după data adăugării: #adaugat12.04.2020
Planifici bugetele și „măsori” businessul. Rapoartele se întocmesc cam greu manual. Iar atunci când, în calitate de antreprenor, nu cunoști cheltuielile propriei afaceri – nu poți crește. Am ales Cassa pentru că aici rapoartele de cheltuieli se generează automat, în maximum 5 secunde, pentru fiecare client în parte. Efort minim din partea contabilului – rezultat maxim pentru afacerea ta.
Uiți de grija facturilor. La noi, afacerea ta are propriul modul de facturare. Astfel, noi urmărim exact toate facturile emise și raportăm ori de câte ori ai nevoie de ele.
Ai la îndemână toate actele de HR. Contracte de muncă, regulamente interne, decizii, declarații. În Cassa găsești peste 60 de documente de HR – la doar un click distanță.
Comunici eficient cu contabilul tău. În compartimentul Acasa, nu ai un simplu chat în care doar facem schimb de mesaje. Aici, pe lângă comunicare, vezi și preview-ul documentelor trimise, dar și a raporturilor de activitate. Nu e un simplu Messenger, ci un întreg panou de control, în care atât tu, cât și contabilul, puteți încărca rapoarte, arhive și chiar expedia felicitări.
Când deschizi telefonul, după ce primești o notificare, intră în această rubrică și fă scroll. E simplu.
Permite-ne să-ți demonstrăm că e loc de modernizare și în contabilitate. A venit timpul să simplificăm procedurile. Treci cu noi pe online. Lasă-ne un mesaj pentru înregistrare aici: https://velcont.com/contact/
 

Articole recente

Uncategorized

Relatia dintre asociati

Pentru a putem infiinta o societate este nevoie de cel putin un asociat. Daca lucrurile stau mult mai simplu in cazul firmelor in care exista

CITEȘTE MAI MULT

Ești interesat de mai multe postări și articole?

Art. 10. – (2) Contabilitatea se organizează şi se conduce, de regulă, în compartimente distincte, conduse de către directorul economic, contabilul-şef sau altă persoană împuternicită să îndeplinească această funcţie. Aceste persoane trebuie să aibă studii economice superioare.(4) Răspunderea pentru aplicarea necorespunzătoare a reglementărilor contabile revine directorului economic, contabilului-şef sau altei persoane împuternicite să îndeplinească această funcţie, împreună cu personalul din subordine.

2021 – Velcont Prelucrari Date Contabile – Toate drepturile rezervate
C.U.I.: 32243431 , J30/637/2013 – Cod CAEN: 6311
Politica de confidențialitate

Site-ul nostru îți oferă cookie-uri . Adică prăjiturele, în traducere din engleză. Aceastea sunt mici cantități de informație, stocate pe calculatorul tău, ce ne ajută să îmbunătățim experiența ta pe acest site.

Open chat
Ai nevoie de ajutor?
Salut.👋.
Cu ce pot sa te ajut?