fbpx

De ce „ așa și așa” nu este acceptabil în afaceri: Motive pentru a aspira spre excelență

Când vorbești cu oamenii despre afacerile lor, aceștia spun adesea ceva de genul: „OK – așa și așa, cred”.

Ce înseamnă asta de fapt, nu știu și, mai important, nici oamenii care spun asta nu știu.

Întrebare: “Cum ți-a plăcut filmul?” Răspuns: „ așa și așa”.

Așa și așa nu este bun. Când vine vorba de afaceri, „ așa și așa” este foarte rău!

Atunci când te mulțumești cu „ așa și așa”, nu te împingi să fii mai bun. Nu te străduiești pentru excelență sau nu stabilești standarde ridicate. Pur și simplu te plimbi și faci minimum necesar. Și în lumea afacerilor competitivă de astăzi, asta nu este suficient de bun.

A fi “„ așa și așa” ” în afaceri înseamnă că nu te diferențiezi de mulțime. Nu oferi nimic unic sau special care să te diferențieze de concurenții tăi. Ești doar o față în mulțime, iar asta este un loc periculos în care să te afli.

Prin urmare, dacă ești cineva care s-a mulțumit cu “„ așa și așa” în afacerea ta, este timpul să te reevaluezi. Ce poți face pentru a te impinge să fii mai bun? Ce schimbări poți face pentru a te diferenția de concurenții tăi și pentru a oferi o propunere de valoare unică clienților tăi?

Amintește-ți, a fi „ așa și așa” în afaceri nu este un lucru bun. Este timpul să-ți crești nivelul de joc și să aspiri spre excelență. Stabilește standarde ridicate, lucrează din greu și împinge-te constant să fii cel mai bun dintre cei mai buni. Nu te mulțumi cu „ așa și așa” – aspiră spre măreție.

În concluzie, când vine vorba de afaceri, „ așa și așa”  nu este acceptabilă. Stabilește-ți standarde ridicate și aspiră spre excelență. Nu te mulțumi cu a fi „ așa și așa”, încearcă să te diferențiezi de mulțime și să oferi o propunere de valoare unică clienților tăi. Numai atunci poți reuși cu adevărat în lumea afacerilor competitivă de astăzi.

 

Site-ul nostru îți oferă cookie-uri . Adică prăjiturele, în traducere din engleză. Aceastea sunt mici cantități de informație, stocate pe calculatorul tău, ce ne ajută să îmbunătățim experiența ta pe acest site.

Open chat
Ai nevoie de ajutor?
Salut.👋.
Cu ce pot sa te ajut?