fbpx

Cum a Salvat Velcont Timp și Bani pentru Un Start-Up de Succes

În lumea afacerilor moderne, eficiența și economisirea resurselor sunt esențiale pentru succes. Velcont a avut ocazia să colaboreze cu un start-up inovator din domeniul tehnologiei, oferindu-i soluții contabile personalizate care au transformat modul în care își gestionează finanțele. Iată povestea lor de succes și cum Velcont a devenit partenerul lor de încredere.

Acest start-up, pe care îl vom numi , a fost fondat de doi tineri antreprenori pasionați de tehnologie. Deși aveau o viziune clară și produse promițătoare, se confruntau cu dificultăți majore în gestionarea contabilității.

Problemele lor includeau:

  • Documentație financiară dezorganizată: Facturile și chitanțele erau greu de urmărit și gestionat.
  • Timp limitat pentru contabilitate: Fondatorii erau ocupați cu dezvoltarea afacerii și aveau puțin timp pentru aspectele contabile.
  • Necunoașterea legilor fiscale: Lipsa de experiență în domeniul fiscalității le aducea riscul de a comite greșeli costisitoare.

După o discuție inițială prin Zoom, echipa Velcont a propus o soluție complet digitalizată pentru TechVision. Aceasta a inclus:

  1. Implementarea SmartBill: Facturile și extrasele bancare au fost automatizate, eliminând erorile manuale și economisind timp prețios.
  2. Consultanță prin Zoom: Întâlniri periodice pentru a discuta despre starea financiară și pentru a planifica strategii fiscale eficiente.
  3. Analiza Balantelor: Utilizarea ChatGPT integrat pentru a analiza balanțele contabile și a oferi sugestii de optimizare fiscală.

În doar câteva luni, rezultatele au fost remarcabile:

  • Economie de timp: Automatizarea proceselor contabile a redus timpul petrecut de fondatori cu 60%.
  • Reducerea costurilor fiscale: Optimizările fiscale sugerate de Velcont au dus la economii de peste 10.000 RON anual.
  • Organizare financiară: Toate documentele financiare au fost organizate eficient, facilitând gestionarea și accesul la informații esențiale.

Testimonial

Iată ce au spus fondatorii TechVision despre colaborarea cu Velcont: „Velcont ne-a schimbat complet modul în care gestionăm finanțele. Am trecut de la haos la o organizare impecabilă și, cel mai important, am economisit timp și bani pe care îi putem investi în dezvoltarea afacerii. Recomandăm cu căldură Velcont oricărui antreprenor care dorește să își optimizeze contabilitatea.”

Concluzie

Povestea TechVision este doar un exemplu dintre numeroasele afaceri pe care Velcont le-a ajutat să își îmbunătățească eficiența contabilă. Dacă și tu dorești să beneficiezi de servicii contabile moderne și eficiente, nu ezita să ne contactezi.

Site-ul nostru îți oferă cookie-uri . Adică prăjiturele, în traducere din engleză. Aceastea sunt mici cantități de informație, stocate pe calculatorul tău, ce ne ajută să îmbunătățim experiența ta pe acest site.

Open chat
Ai nevoie de ajutor?
Salut.👋.
Cu ce pot sa te ajut?