fbpx

Ce înseamnă client nurturing din partea contabilului?

Ai  primit ordinele de plată, ai primit statele de plată,sunt închise balanțele lunare , sunt depuse declarațiile? Nu te îmbăta cu apă rece, aceste acţiuni nu înseaamnă că ai contabilitatea la zi și o situatie clară asupra firmei tale.

Există mai multe etape pe drumul obținerii une situații financare a unei firme, de la primul document prelucrat, până la finalizarea balanței. În funcţie de domeniul de activitate, deciziile financiare pot fi rapide sau chiar pe loc, luate în principal la nivel emoţional, dar şi lente, mai ales dacă implică bunuri cu valoare ridicată, utilizarea de durată.

Situațiile financiare  cu ciclul lung, indiferent dacă vorbim de producție, comerț  sau servicii, au nevoie de un proces mai elaborat de analiză. Situațiile contabile lunare reprezintă doar o etapă primară în procesul de analiză, de cele mai multe ori administratorul nu este pregătit pentru o analiză ci doar este la curent, cu informații contabile și financiare curente.

Iată de ce este  nevoie de Client Nurturing. O traducere exactă a termenului nu avem în limba română însă client nurturing este o acţiune de informare care implică interacțiunea contabilului cu clientii şi educarea acestora pentru o mai bună înţelegere a beneficiilor situațiilor financiare pe care le poate oferii  în vederea scurtării timpului necesar pentru luarea unei decizii.

Site-ul nostru îți oferă cookie-uri . Adică prăjiturele, în traducere din engleză. Aceastea sunt mici cantități de informație, stocate pe calculatorul tău, ce ne ajută să îmbunătățim experiența ta pe acest site.

Open chat
Ai nevoie de ajutor?
Salut.👋.
Cu ce pot sa te ajut?