fbpx

Cum sprijinim noi, ca firma de contabilitate 100% online afacerile afectate de pandemie

Traim vremuri incerte, acest lucru este cert. La un an distanta de cand intreaga lume traieste cu restrictii, lucrurile nu par sa se indrepte spre fagasul normal. Toate sectoarele de activitatea au fost afectate intr-o mai mica sau mai mare masura, insa, cu atat mai mult business-urile de mici dimensiuni, care sunt localizate in zone nu foarte populate si populare. Efectele anului 2020 au putut fi remarcate in cresterea semnificativa a procentului somerilor si al afacerilor in prag de faliment sau chiar falimentate.

Ce am facut  noi, pentru cei aflati in impas?

  • Am adaptat serviciile noastre si am trecut pe contabilitatea 100% online
  • Am eliminat din tariful contabil partea de contabilitatea primara ( sortarea documentelor primare, introducerea lor in programul contabil, listarea si arhivarea acestora).
  • Prin contract ne-am luat raspunderea ca invatam pe fiecare client contabilitatea primara.
  • Pentru clientii existenti, a caror cifra de afaceri a scazut, firesc am scazut si noi tariful. Am propus pret mai mic pentru urmatoarea perioada.
  • Am reconfigurat tarifele pentru serviciile contabile , transferand prelucrarea documentelor primare catre client.
  • Oferim serviciile gratuit pentru o perioada determinata. Aceasta perioada de test ajuta clientii noi sa se acomodeze cu metodele de lucru si ofera  satisfactia de a veni in sprijinul celor care traverseaza perioade dificile.
  • Am creat un ghid care sa ofere informatii de baza despre cum pot fi gestionate, reduse sau chiar eliminate cheltuielile nejustificate.

Exista situatii, cum este si cea de fata, in care remuneratia financiara cedeaza primul loc in favoarea solidaritatii. Desigur in portofoliu nostru dfe clienti exista si afaceri mari care nu au fost afectati de criza actuala  acestea fiind plasa noastra de siguranta. Pentru afacerile mici afectati de criza, noi suntem plasa de siguranta pana trecem de criza aceasta ajutandu-i sa se redreseze.

autor: Suciu Gyorfi Nicolae <office@velcont.com> Andreea Moldovan andreeamldv@yahoo.ro

Site-ul nostru îți oferă cookie-uri . Adică prăjiturele, în traducere din engleză. Aceastea sunt mici cantități de informație, stocate pe calculatorul tău, ce ne ajută să îmbunătățim experiența ta pe acest site.

Open chat
Ai nevoie de ajutor?
Salut.👋.
Cu ce pot sa te ajut?