fbpx
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on skype
Share on email
Share on whatsapp

Orasele mici: perfecte pentru relocarea freelancerilor si creatorilor de continut

Migrarea catre orasele mari este cel mai adesea legata de continuarea studiilor superioare sau de creare unei cariere profesionale. Insa, ce ii determina pe cei care, dupa o perioada traita in orasele mari, sa aleaga sa isi continue viata in orasele mici?

            Am identificat o serie de motive pentru care orasele mici pot fi preferate in detrimentul celor mari si de ce vremurile in care traim pot fi potrivite pentru relocare.

            Aglomeratia redusa este o caracteristica a oraselor mici. Daca in orasele suprapopulate esti mereu contra-cronometru, in orasele de mici dimensiuni poti fi mai prezent in viata ta. Traficul nesufocant inseamna, odata cu timpul economisit, un aer mai curat si un medium mai relaxant. Ca liber profesionist vei putea ajunge intr-un timp mai scurt la intalnirile cu posibilii tai clienti.

            Orasele mici nu ofera o serie nelimitata de activitati, insa acest factor poate fi un aspect imbucurator pentru bugetul tau. Daca in orasele mari tentatiile exista mereu, astfel ca sunt puse la dispozitie ta cluburi, cinema-uri, mall-uri, restaurante diverse, orașele de mici dimensiuni nu sunt atat de ofertante, prilej care iti ofera ocazia sa economisesti bani.

            Chiriile si cheltuielile lunare sunt direct proportionale cu dimensiunea orasului. Posibil ca bugetul sa nu iti permita sa iti achizitionezi propria locuinta chiar si intr-un oras mai mic, insa, cu siguranta, vei aloca o suma de bani redusa tuturor cheltuielilor lunare. Avand in vedere faptul ca o mare parte din activitatile profesionale s-au mutat la domiciliu din cauza vremurilor pe care le traim, este important sa iti creezi o zona care sa te inspire; cu un buget mic iti poti organiza spatiul de care ai nevoie.

            Comunitatile din orasele mici sunt mai inchegate, tocmai datorita dimensiunilor reduse ale orasului, astfel ca majoritatea cetatenilor se cunosc intre ei. Ca freelancer sau creator de continut este mai simplu si mai rapid sa iti creezi o baza de date cu clienti, concurenta nefiind atat de acerba precum in orasele mari.

Ritmul vietii in orasele mici este mai lent si mai linistit; timpul pare sa iti permita sa preiei si sa finalizezi cat mai multe proiecte. Dorul de aglomeratie poate fi alinat cu o vizita de weekend in orasele mari, dupa care iti poti relua activitatile zilnice in atmosfera linistita din noul tau oras.

autor:Andreea Moldovan andreeamldv@yahoo.ro

Alte subiecte

VELCONT.LIVE

Din când în când, apare un serviciu revoluționar care schimbă totul și  Velcont a fost foarte norocos a reușit să introducă câteva dintre acestea în

CITEȘTE MAI MULT
Alte subiecte

Testimoniale

Cred, cu toată convingerea că inovarea tehnologică este obligatorie pentru ca o companie sa își pastreze avantajul competitiv și poziția pe piață.  În 2021 am trecut

CITEȘTE MAI MULT
Alte subiecte

Cum ne setam obiectivele?

Atingerea obiectivelor este un subiect extrem de dezbatut in prezent. Setarea lor este unprim pas, insa, cum punem in aplicare acest aspect? Exista persoane care

CITEȘTE MAI MULT
Uncategorized

Importanta unei asigurari de viata

Majoritatea oamenilor evita subiectul asigurarilor, astfel ca raspunsul la propunerea incheierii unei polite de asigurare este negativ, nevazand folosul acesteia. Asigurarea de viata nu este

CITEȘTE MAI MULT

Site-ul nostru îți oferă cookie-uri . Adică prăjiturele, în traducere din engleză. Aceastea sunt mici cantități de informație, stocate pe calculatorul tău, ce ne ajută să îmbunătățim experiența ta pe acest site.

Open chat
Ai nevoie de ajutor?
Salut.👋.
Cu ce pot sa te ajut?