fbpx

Client existient? Trimiteți-ne facturile / documentele dvs. lunare pentru a economisi timp. Client nou? Incercati calculatorul de tarife contabile.

În 2020, comunicăm cu tine mai ușor și mai rapid.

Anul acesta am învățat că orice criza poate deveni o opornuitate: în acest an am trecut pe contabilitate 100% online .Noi suntem singurii din regiunea Satu Mare, care administrează conturile IMM-urilor online. Utilizăm prima și singura aplicație de contabilitate online fullservice, made in Romania, Cassa. Ce avantaje ai tu din această colaborare, ca antreprenor: -ai acces online, nelimitat la contul tău de contabilitate, -primești toate rapoartele pe chat online, în câteva clipe, -știi toate cheltuielile la zi și îți poți ajusta corect resursele,-nu mai pierzi timp pe telefoane și deplasări la firma de contabilitate.

Am obținut locul I in Top Afaceri Romania 2020 în domeniul notru de activiatate

RĂSPUNDEM INSTANT PE CHATBOT-UL DIN SITEInvestim constant în dezvoltare și digitalizare pentru a venit în întâmpinarea clienților cu cele mai potrivite soluții și răspunsuri la orice sesizare sau întrebare. Recent, am introdus pe site un ChatBot pentru a facilita comunicarea cu clienții.

AM INCHIS SEDIUL FIZICDe acum, ne găsești la următoarea adresă:https://us02web.zoom.us/j/2204278108 (Passcode: 1973)

Velcont-schimbarea de paradigmă

VELCONT – Contabilitate primară pentru orice mediu economic Firește, dacă ești un actual sau viitor antreprenor, te întrebi din start care este prețul serviciilor noastre. 

CITEȘTE MAI MULT

Facem contabilitate 100% online

Facem contabilitate 100% online,cu ajutorul unor aplicații ușor de folosit și intuitive, care simplifică procesele contabile, fluxul de documente, arhivarea acestora si comunicarea cu clienții.Evoluăm

CITEȘTE MAI MULT

Art. 10. – (2) Contabilitatea se organizează şi se conduce, de regulă, în compartimente distincte, conduse de către directorul economic, contabilul-şef sau altă persoană împuternicită să îndeplinească această funcţie. Aceste persoane trebuie să aibă studii economice superioare.(4) Răspunderea pentru aplicarea necorespunzătoare a reglementărilor contabile revine directorului economic, contabilului-şef sau altei persoane împuternicite să îndeplinească această funcţie, împreună cu personalul din subordine.

2020 – Velcont Prelucrari Date Contabile – Toate drepturile rezervate
C.U.I.: 32243431 , J30/637/2013 – Cod CAEN: 6311
Politica de confidențialitate

Consultanta CONTABILA ZOOM LIVE

O sedinta de consultanta este exact ce ai nevoie daca:

TARIF SEDINTA: Gratuit pentru primele 30 de minute. Zilnic intre 12:00-16:00 – PASSCODE: 1973

Site-ul nostru îți oferă cookie-uri . Adică prăjiturele, în traducere din engleză. Aceastea sunt mici cantități de informație, stocate pe calculatorul tău, ce ne ajută să îmbunătățim experiența ta pe acest site.

Open chat
Ai nevoie de ajutor?
Salut.👋.
Cu ce pot sa te ajut?