fbpx

Client existient? Trimiteți-ne facturile / documentele dvs. lunare pentru a economisi timp. Client nou? Incercati calculatorul de tarife contabile.

Face to face online

Dacă faci ceea ce fac toți ceilalți, te vei pierde în zgomot și îți vei petrece cea mai mare parte din timp administrându-ți prezența firmei tale intr-o apa involburată. În realitate, numărul copleșitor de oferte cu același produs sau serviciu îi împing pe oameni să aleagă pe cineva pe care îl cunosc. Cineva pe care prietenii lor îi știu.
În loc să te ascunzi în spatele site-urilor web și al campaniilor de social media, “ieșiți” și discutați cu oamenii. Exista o multitudine de aplicatii de videoconferință cu care poți să te vezi cu potențialii clienți face to face. Fii autentic în interesul tău și în dorința ta de a ajuta. Prin practică, s-a dovedit că cele mai mari comenzi sunt acordate persoanelor care construiesc relații de afaceri bune cu potențialii clienți și mențin interacțiunea regulată.

Antreprenor vs angajat

Exista o multime de persoane care au convingerea ca doar ca si om de afaceri poti ajunge la independenta financiara, crezand ca postura de angajat

CITEȘTE MAI MULT

Art. 10. – (2) Contabilitatea se organizează şi se conduce, de regulă, în compartimente distincte, conduse de către directorul economic, contabilul-şef sau altă persoană împuternicită să îndeplinească această funcţie. Aceste persoane trebuie să aibă studii economice superioare.(4) Răspunderea pentru aplicarea necorespunzătoare a reglementărilor contabile revine directorului economic, contabilului-şef sau altei persoane împuternicite să îndeplinească această funcţie, împreună cu personalul din subordine.

2021 – Velcont Prelucrari Date Contabile – Toate drepturile rezervate
C.U.I.: 32243431 , J30/637/2013 – Cod CAEN: 6311
Politica de confidențialitate

Consultanta CONTABILA ZOOM LIVE

O sedinta de consultanta este exact ce ai nevoie daca:

TARIF SEDINTA: Gratuit pentru primele 30 de minute. Zilnic intre 12:00-16:00 – PASSCODE: 1973

Site-ul nostru îți oferă cookie-uri . Adică prăjiturele, în traducere din engleză. Aceastea sunt mici cantități de informație, stocate pe calculatorul tău, ce ne ajută să îmbunătățim experiența ta pe acest site.

Open chat
Ai nevoie de ajutor?
Salut.👋.
Cu ce pot sa te ajut?