Client existient? Trimiteți-ne facturile / documentele dvs. lunare pentru a economisi timp. Client nou? Incercati calculatorul de tarife contabile.

Nu uita de ”Mulțumesc!” Succesul inspiră, atât pe individ cât și pe o echipă.

Este un sentiment minunat când ai reușit semnarea unui nou contract sau ai reușit o vânzare bună. În cele mai multe cazuri nu admin-ul firmei închide o vânzare ci angajații acestuia. Credeți-mă că este cel puțin aceeași sentiment minunat când spui ”mulțumesc” acelui angajat care a făcut vânzarea.

Este important să nu uiți de ”mulțumesc” pentru că:

  • Atunci când un coleg subordonat ierahic se apucă de o sarcina poate scăpa din vedere ca orice vânzare nouă, orice contract nou este foarte important pentru firma ta. Acordă-i timp pentru a sărbătorii vânzarea ,intăraște motivația de a vinde din nou și din nou, de a aduce noi clienți;
  • Succesul įnspiră, atât pe individ cât și pe o echipă la locul de muncă de a atinge noi obiective.
  • Le scăpa de rutină, un simplu ”mulțumesc” declanșează o energie pozitivă. 

Ca administrator de firmă,majoritatea interacțiunilor cu echipa sunt într-o manieră de conducere/supraveghere. Un administrator care nu poate spune”mulțumesc” î-și demoralizează echipa și inevitabil crește fluxul de angajați și știm toții că în ziua de azi e mult mai greu să găsești angajați decât clienți.


Ar fi bine să incepem toți perioada de concedii  spunând  ”mulțumesc” mai des și mai sincer, pentru ca să putem intra în noul sezon cu încredere, pregătiți să abordăm noile oportunitățile de afaceri.

Facem contabilitate 100% online

Facem contabilitate 100% online,cu ajutorul unor aplicații ușor de folosit și intuitive, care simplifică procesele contabile, fluxul de documente, arhivarea acestora si comunicarea cu clienții.Evoluăm

CITEȘTE MAI MULT

Treci, cu noi, pe online.

📊Contabilitatea are nevoie de modernizare, la fel ca și afacerea ta. Ca să ducem evidența afacerii tale online, noi am ales aplicația Cassa. O aplicație

CITEȘTE MAI MULT

Face to face online

Dacă faci ceea ce fac toți ceilalți, te vei pierde în zgomot și îți vei petrece cea mai mare parte din timp administrându-ți prezența firmei

CITEȘTE MAI MULT

Art. 10. – (2) Contabilitatea se organizează şi se conduce, de regulă, în compartimente distincte, conduse de către directorul economic, contabilul-şef sau altă persoană împuternicită să îndeplinească această funcţie. Aceste persoane trebuie să aibă studii economice superioare.(4) Răspunderea pentru aplicarea necorespunzătoare a reglementărilor contabile revine directorului economic, contabilului-şef sau altei persoane împuternicite să îndeplinească această funcţie, împreună cu personalul din subordine.

2020 – Velcont Prelucrari Date Contabile – Toate drepturile rezervate
C.U.I.: 32243431 , J30/637/2013 – Cod CAEN: 6311
Politica de confidențialitate

Consultanta Skype

O sedinta de consultanta este exact ce ai nevoie daca:

TARIF SEDINTA: 70 lei/sedinta. Zilnic intre 12:00-17:00 sau scrie-mi un mail pe helpdesk@velcont.com

Site-ul nostru îți oferă cookie-uri . Adică prăjiturele, în traducere din engleză. Aceastea sunt mici cantități de informație, stocate pe calculatorul tău, ce ne ajută să îmbunătățim experiența ta pe acest site.

Open chat
Ai nevoie de ajutor?
Salut.👋.
Cu ce pot sa te ajut?